Rijbewijs halen?
Slagen doe je hier!!

Verkeersschool Ron Jansen bevindt zich in Brunssum, Nederland.


Onze school garandeert u een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. 

Bij Verkeersschool Ron Jansen besteden wij aan elk van onze rijbewijskandidaten grote persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat zij goed op de toekomst worden voorbereid. Wij zijn er trots op dat wij de meest ervaren instructeurs combineren met een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht.

Onze langjarige ervaring maken dat we gebruik maken beproefde methoden die zorgen voor onze goede resultaten. Innovatieve technieken maken het leerproces levendig en up-to-date. Wij werken als een van de weinigen met een praktijkboek dat de leerling thuis de gelegenheid bied om alles nogmaals door te nemen. Bij ons werken traditionele en innovatieve benaderingen samen om een synergie te bereiken waar onze studenten hun voordeel mee kunnen doen. We zien ernaar uit met u samen te werken; u kunt vertrouwen op onze competente en betrokken docenten. 

Aarzel niet om ons te bellen als u nog vragen of opmerkingen hebt. Wij zijn altijd bereikbaar via Whatsapp (06-30015956) en mail (info@verkeersschoolronjansen.nl). Een beller kan natuurlijk ook, maar dan wel graag in de avond zodat we de rijlessen niet verstoren.