Rijbewijs halen?
Slagen doe je hier!!
DIRECT AANMELDEN?

Kijk gerust eens rond


U bent bij ons aan het juiste adres voor uw rijopleiding! Zoals u waarschijnlijk weet is autorijden niet zonder risico's. 

Daarom is het belangrijk een rijschool te vinden die net zoveel waarde hecht aan veiligheid als u. 

Bij Verkeersschool Ron Jansen kunt u er zeker van zijn dat wij als professionals hard zullen werken om u te helpen de veiligste bestuurder te worden die u maar kunt zijn. 

Wij garanderen u interessante praktijklessen, die zijn voorbereid door professioneel opgeleide en volledig gecertificeerde instructeurs.  Wij geven les via de RIS methode.

Wij zijn opgeleid als faalangstinstructeur en ook met andere aandoeningen als ADD en ADHD weten wij om te gaan. Onze lesauto's krijgen preventief onderhoud en jaarlijkse inspecties. Voor onze rijschool is het heel belangrijk over goede auto's te beschikken voorzien van de modernste ADAS systemen (hulpsystemen). Ook hierin wordt u bij ons opgeleid, helemaal klaar voor de toekomst. 

Wij scholen regelmatig bij zodat we een goede service kunnen bieden. We bereiden onze leerlingen voor op een leven lang veilig rijden, niet alleen maar op een rijexamen. Omdat we onze studenten leren rijden op een hoog niveau kiezen de mensen graag voor ons. Wij hopen ook jou rijopleiding te mogen verzorgen.


Onze openingstijden

maandag
8:5018:50
dinsdag
8:5018:50
woensdag
8:5018:50
donderdag
8:5018:50