U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat een schoonheid hè?  Wil je ook in deze auto lessen schrijf je dan snel in of neem contact met ons op via 06-30015956 op whatsappWat een schoonheid hè? Wil je ook in deze auto lessen schrijf je dan snel in of neem contact met ons op via 06-30015956 op whatsappVerkeersschool Ron Jansen bevindt zich in Brunssum, Nederland.

Onze school garandeert u een hoge onderwijsstandaard en concurrerende prijzen. Op Verkeersschool Ron Jansen besteden wij aan elk van onze studenten grote persoonlijke aandacht om ervoor te zorgen dat zij goed op de toekomst worden voorbereid. Wij zijn er trots op dat wij de meest ervaren instructeurs combineren met een ongeëvenaard niveau van persoonlijke aandacht.

Onze langjarige tradities maken dat we gebruik maken beproefde methoden die zorgen voor onze goede resultaten. Innovatieve technieken maken het leerproces levendig en up-to-date. Bij ons werken traditionele en innovatieve benaderingen samen om een synergie te bereiken waar onze studenten hun voordeel mee kunnen doen. We zien ernaar uit met u samen te werken; u kunt vertrouwen op onze competente en betrokken docenten. Aarzel niet om ons te bellen als u nog vragen of opmerkingen hebt.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?